De Cattery

Hallo, mijn naam is Iris-Nadine en samen met mijn man Bert runnen wij onze Cattery Anges Noir-Gris en katten hotel Kat Inn.
Ons huishouden bestaat uit 2 huistuinenkeuken boeven Coolcat en Mexx, onze 4 brits shorthair dames Coco Chanel (Bonita of Dekelvin), Amber Anges Noir-Gris,
Ch. Bo Anges Noir-Gris, Ch. Claudel Anges Noir-Gris, Dora Bella Anges Noir-Gris en onze brits shorthair man Ch. George-Yves

In 2012 zijn wij de Cattery Anges Noir-Gris begonnen voor onze Britse Korthaar Coco.
Coco heeft na haar geboorte de naam Bonita of Dekelvin gekregen maar wij hebben haar de roep naam Coco Chanel gegeven. In 2017 is Coco gesloten en mag ze genieten.

Amber een dochter van Coco Amber is een klein lieverdtje en een echt meisje meisje.
Ze heeft hele mooi grote ogen en kan vreselijk piepen als je haar op pakt, maar als je haar gaat kroelen dan is het eigelijk toch wel heel lekker.

Bo is ook een dochter van Coco.
Bo was besproken maar door omstandigheden is Bo toch bij ons gebleven. Deze dame is echt een prinses en zo noem ik haar ook regelmatig.
Het liefst is ze bij je in de buurt en gaat op een afstandje zitten om te kijken wat je aan het doen bent zo schattig.

Claudel is een dochter van Bo en is de grooste boef in huis als we niet opletten zal ze alle bakje met natvoer op eten en vindt het heerlijk om te knuffelen.
Ze slaapt naast me hoofd en maak dan lieve prietgeluitjes van vrouwtje kroel me nu dan ga ik heel hard spinnen en trappelen.

Dora Bella is een dochter van Bo ze is een grote knuffel en kan goed overweg met Claudel en samen rennen door het hele huis en zitten elkaar achter na.

George-Yves is onze brit kater. George-Yves een ontzettende lieverd soms nog wat onhandig maar zo’n heerlijke knuffel.
Hij is soms wat bang van de dames want ze blazen naar hem, behalve Claudel dat is zijn vriendinnetje en kunnen samen heel ruig spelen.
Het is duidelijk dat de hormonen grieren door zijn lijfje want hij probeerd elke keer Claudel te dekken maar die moet er niets van weten en grijp hem dan terug.

Ons huishouden heeft nog 2 andere boeven waar we ook heel blij mee zijn Coolcat en Mexx.
Coolcat is onze zwart met witte kater, Cool is geboren op de boerderij en is een echte knuffel kont, geeft pootjes en komt om knuffeltjes vragen.
Helaas zit zijn gezondheid niet altijd mee naast zijn blaas steentjes die gelukkig zijn weg gehaald heeft hij astma en moet zo af en toe een pilletje prednison.

Mexx is onze 9 kilo rode kater.
Mexx is gevonden langs de weg in een plasticzak met zijn broers en zusjes.
Toen we voor katten gingen kijken stond Mexx tegen de tralies heel hard te miauwen van kijk nu naar me ik ben heeeeeeeel lief, ik was gelijk verkocht.
Mexx heeft de gewoonte als hij de tuin in mag om gras te eten en aan bloemen te knaagen wat hem nu al 2 keer in de problemen heeft gebracht en we naar de dierenarts zijn geweest.

Wij zijn als Cattery lid van NEOCAT en van NEOCATBRITTEN
Bij ons staat de gezondheid van onze boefje voorop.
Ook zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie Dibevo

Ik probeer de Cattery site natuurlijk up to date te houden zodat u op de hoogte blijft van alle ontwikkeling van onze boefjes.
Veel lees en kijk plezier op de site van Cattery Anges Noir-Gris

Iris-Nadine en Bert